Ustvarjanje zdravja

O meni

Moje ime je Irena.  Rdeča nit mojega več kot dvajsetletnega raziskovanja je, zakaj zbolimo in kako na naše zdravje vplivajo misli, čustva in prepričanja.  Raziskovala sem povezavo psihologije in zdravja, vpliv gibanja, hrane in energijskega zdravljenja ter duhovni vidik našega življenja. Zanimalo me je vse, kar vpliva na naše zdravje.  

Znanje, ki sem ga pridobila in lastne izkušnje so me naučile, kaj deluje in kaj ne.  Prehodila sem pot od nezadovoljstva, bolezni in  slabih odnosov do življenja, ki se ga veselim vsak dan znova. Našla sem način, kako lahko izboljšamo in uredimo svoje življenje. 

Ugotovila sem, da je vse  v nas samih!  Vse dobro, kar si želimo, pa tudi ovire, ki nam preprečujejo, da bi prepoznali svoje bistvo, svojo moč in sposobnosti, da bi to dosegli. Ko odstranimo omejujoča prepričanja in čustva, ki ne delujejo v naše dobro, lahko zaživimo bolj  srečno, tako kot smo si vedno želeli. 

Svoja spoznanja želim deliti tudi z drugimi in pomagati vsem, ki si tega želijo. 

Če želite, lahko izboljšate svoje življenje!

Želim opozarjati na vpliv, ki ga imajo misli, čustva in naša prepričanja na naše zdravje in življenje. 

Z vami želim deliti svoje znanje in izkušnje v upanju, da vam pomagajo ozavestiti načine vašega delovanja, ki na nezavedni ravni vplivajo na vašo dobrobit.

Vsi imamo v sebi vse sposobnosti, ki jih potrebujemo. Le najti in prebuditi jih moramo. 

S pridobljenim znanjem, lastnimi uvidi in izkušnjami  vam lahko pomagam na poti osebnega razvoja in izboljšanja vašega zdravja.