Ustvarjanje zdravja

Delavnica Zdravljenje notranjega Otroka

Če se pogosto počutimo kot žrtev, se bojimo zavrnitve, zapuščanja ali kritike, želimo biti popolni, vsem ustreči, imeti vse pod nadzorom ali pa imamo občutek, da ne moremo biti iskreni in avtentični, potem imamo opravka z notranjim Otrokom. Če smo kot  otrok doživeli travmo, zapuščanje, zlorabo, zanemarjanje, nasilje, če nismo bili pomembni  ali pa smo bili deležni pogoste kritike, potem to še vedno obstaja nekje v nas. Ne da bi mi to vedeli, vpliva na naša čustva, na naše odločitve in na naše življenje.

ZAKAJ JE POMEMBNO ZDRAVITI NOTRANJEGA  OTROKA?

Če svojega notranjega Otroka ne ozdravimo, potem bo VEDNO vplival na naše izbire. Njegova prepričanja in čustva še vedno nosimo v sebi in nezavedno pritegnemo podobne vzorce ter se zapletamo v boleče odnose z drugimi. Notranji Otrok vpliva na vse vidike našega življenja: na partnerske odnose, na odnose s starši in otroci, avtoritetami in tudi na naše zdravje.

Če želite nekaj spremeniti, se mi pridružite na delavnici Zdravljenje Notranjega Otroka.  Lahko si prihranite leta bolečih izkušenj, če ste pripravljeni nekaj storiti zase!

Edino, kar nam preprečuje, da bi nekaj naredili zase, smo mi sami! Imamo vse možnosti, da živimo zadovoljno in srečno!  A pogledati moramo vase, razviti ta del sebe in odpraviti svoje omejitve.

PRIJAVE:  preko kontaktnega obrazca ali na  ustvarjanje-zdravja@gmail.com.

KAJ S TEM PRIDOBIMO?

  • ustvarimo boljše odnose z drugimi,
  • odpravimo ovire, ki nam preprečujejo, da bi zaživeli svoj pravi jaz,
  • odpravimo svoje strahove, ki izvirajo iz otroštva,
  • se naučimo imeti radi sami sebe,
  • začnemo privlačiti lepše izkušnje v svoje življenje.

ZAKAJ JE DELAVNICA PRIMEREN NAČIN DELA?

Če smo nekaj počeli več desetletij, ne moremo vsega spremeniti čez noč.  Ugotoviti moramo tudi, kje vse v življenju delujemo iz notranjega Otroka. Gre za proces. Ko raziskujemo in spreminjamo prepričanja, se spreminjajo tudi naša čustva in občutki. Spremembe so postopne in vedno naredimo toliko, kot v danem trenutku lahko. Potrebujemo čas za spoznanja in resnično spremembo naših odzivov in izbir.